ELTE könyv webáruház

Elte kiadó webshop

Részletes keresés

Default welcome msg!

Vásárlási és szállítási feltételek

Vásárlás

Regisztráció után lehetősége van arra, hogy megrendelje kiadványainkat.

A köteteket személyesen az e - ötvös könyvesboltban (1053 Budapest, Kecskeméti u. 10-12.) vehetik át:

 

 

Szállítás

Postai utánvéttel is el tudjuk küldeni Önnek a megrendelt kiadványt, de kizárólag belföldre. Ekkor saját boltunk áraihoz postaköltség járul.

Könyveit a SPRINTER csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.) 

A szállítási költség fizetési módtól függőn változik az alábbi táblázat szerint, Magyarország egész területén. 

 

Szállítási mód Fizetési mód Szállítási költség
Házhoz szállítás utánvét 1 480 Ft
Házhoz szállítás bankkártyás fizetés az oldalon a rendelés leadásakor

1 180 Ft

 

 A SPRINTER a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. 

A csomag feladásáról e-mailt küldünk Önnek, amely tartalmazza a csomagazonosító számot is.

A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomag azonosítószám segítségével Ön is érdeklődhet a csomag állapotáról a SPRINTER Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a 06-1/347-3000 telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.sprinter.hu/.

Az ELTE EÖTVÖS KIADÓ Kft. a beérkező megrendeléseket 48 órán belül feldolgozza, a raktáron lévő szállítható árukat legkésőbb 3 nappal a megrendelés beérkezése után kiszállítja.

 

Átvétel Pick Pack Pontban

Az ország közel 130 városában, több mint 400 Pick Pack Pont üzletben - frekventált helyeken található Inmedio és Relay hírlapüzletekben, valamint OMV és Avanti töltőállomásokon - Ön személyesen is átveheti az oldalon leadott megrendelését.

A szállítási költség  fizetési módtól függőn változik az alábbi táblázat szerint, Magyarország egész területén. 

 

Szállítási mód Fizetési mód Szállítási költség
Pick Pack pontra kért átvétel utánvét 1 400 Ft
Pick Pack pontra kért átvétel bankkártyás fizetés az oldalon a rendelés leadásakor 1 100 Ft

 

A megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt az általunk küldött visszaigazoló e-mailben szereplő rendelés azonosító számának megadásával veheti át. A vételárat az oldalon online bankkártyás fizetéssel, vagy a helyszínen készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni, mivel a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával is fizethet. 

Átvevőpontjainkon történő átvétel

2019-ben átvevőponti hálózatot hoztunk létre az ELTE kari könyvtárakkal és az Egyetemi Könyvtárral együttműködve.  A részt vevő könyvtárakról honlapunkon itt tájékozodhatnak. További híreinkről pedig Fb-oldalunkon

A könyvtárak csak átvételi pontként üzemelnek, így ezt a  lehetőséget csak bankkártyás előre fizetés esetén lehet igénybe venni.

A szállítási költség  1000,- Ft.  

A megrendelés leadásakor a könyvtárlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb esőt. A küldeményt az általunk küldött visszaigazoló e-mailben szereplő rendelés azonosító számának megadásával veheti át. A vételárat kzárólag az oldalon online bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni. 

Fizetés

A bankkártyás fizetés esetén Önt a CIB Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A CIB Bank a VISA, a VISA Electron és a MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

 Fontos! A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A CIB Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a CIB Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Korlátozott példányszámú könyveket bankkártyás fizetéssel a szállítás bizonytalansága miatt nem tud rendelni.

Utánvétel esetén Ön a csomag átvételekor készpénzben fizet.

 

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.