Kedves Vásárlóink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a kormány rendelkezése alapján az egyetemi épületek zárva tartanak. Így könyv vásárlásra személyes átvétellel nincs mód.
Rendeléseket csak webáruházon keresztül leadott, Sprinter futárszolgálat általi házhozszállítással, illetve Pick Pack ponton történő átvétellel tudjuk teljesíteni a rendelkezés visszavonásáig, illetve a szolgáltató partnereink működéséig.
 
A csomagszállító partnerünk (Sprinter-Pick Pack ) jelentős egészségügyi szigorításokat vezetett be a munkavállalóik és a vásárlók védelmében. 
Központi telephelyének több pontján kézfertőtlenítőt helyezett ki, e mellett a munkavállalóknak saját kézfertőtlenítőt is biztosítottak.
A futárok részére a kézfertőtlenítők beszerzése megtörtént.

Továbbiakban bevezette az aláírás nélküli, azaz érintés nélküli kézbesítést. Felhívjuk figyelmüket, hogy ez a megelőző egészségvédelmi intézkedés a csomagok átadására vonatkozik, az utánvételes fizetést (a futárnál történő készpénzes és bankkártyás fizetést) azonban nem érinti. 

A még biztonságosabb kiszállítás érdekében, kérjük, válassza vásárláskor a bankkártyás fizetés lehetőségét! 

Az érintés nélküli kézbesítésről részletesen a Sprinter Futárszolgálat honlapján olvashat az alábbi linken: http://www.sprinter.hu/erintes-nelkuli-kezbesites/

 
Változásokról a weboldalunkon, és a facebook oldalunkon is hírt adunk!
 
Szíves megértésüket köszönjük! 

ELTE Eötvös Kiadó Kft.